Dak isoleren met cellulose

Offerte dak isoleren met cellulose: zo betaal je minder en geniet je meer!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Je dak isoleren met cellulose

Nog niet zo lang geleden was het isoleren van een huis niet zo belangrijk. De kosten van de energie die we gebruikten was gemakkelijk op te brengen. Tegenwoordig wordt de energie steeds maar duurder. De kosten die we maandelijks moeten betalen aan energie swingen de pan uit. Je dak isoleren met cellulose is een manier om serieus te besparen.

Nodig altijd verschillende dakwerkers uit om jouw project te bespreken. Je dak isoleren met cellulose is immers een stevige klus, die je best laat uitvoeren door een ervaren vakman. Hij of zij maakt de nodige berekeningen en biedt je een prijs aan. Vergelijk deze met andere dakwerkers, zodat je flink kan besparen en de beste deal kan doen bij het isolerne van je dak met cellulose.

Wil je ook een je dak isoleren met cellulose? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op dakisolatie met cellulose. Probeer het nu!

Dak isoleren met cellulose: het materiaal

Voor het isoleren van het dak heb je de keuze uit verschillende materialen. Je zou kunnen kiezen voor glaswol, rotswol, piepschuim of celluloseplaten. De celluloseplaten worden verkregen door oud papier te vermalen tot wollige vlokken.

Om de vlokken tot platen te maken worden ze gebonden met een hars. Het is een goedkoop materiaal. Als vlokken worden ze gebruikt om in holle ruimtes te spuiten. Het inspuiten gebeurd onder hogedruk zodat het de holle ruimte goed opvult. Cellulose als isolatie wordt vooral toegepast bij een renovatie omdat je daar vaak onregelmatig gevormde holle ruimtes hebt.

Dak isoleren met cellulose: celluloseplaten

Je dak isoleren met cellulose kan perfect met celluloseplaten. Deze isolatieplaten kunnen worden toegepast voor het isoleren van daken.. De platen zijn gemakkelijk te knippen. Vooral bij de renovatie wordt het steeds vaker gebruikt. Vertrouw wel op een ervaren expert voor het isoleren van je dak met cellulose.

Dak isoleren met cellulose: eigenschappen van het materiaal

Het is een goedkoop materiaal. Er is weinig energie nodig om dit isolatiemateriaal te vervaardigen. Cellulose heeft een geluiddempende eigenschap en is vocht bufferend. Door de vlokken kunnen gemakkelijk de open ruimtes opgevuld worden, zodat er een goede isolatie wordt verkregen.
Het isolatiemateriaal mag niet langdurig nat blijven. Het is verkrijgbaar als vlokken in zakken en platen.
Er worden boorzouten aan de vlokken toegevoegd. Dit beschermt het materiaal tegen brand, ongedierte en schimmels.

Wil je ook een je dak isoleren met cellulose? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op dakisolatie met cellulose. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider