Dak isoleren met geïsoleerde dakplaten

Offerte dak isoleren met geïsoleerde dakplaten: voer voor een expert – en die vind je via Dakwerkerantwerpen.be !

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een dak isoleren met geïoleerde dakplaten

Om het energieverlies in huis te voorkomen, kun je je dak isoleren met geïsoleerde dakplaten. Wanneer je een huis gaat bouwen, wordt een dak tegenwoordig vaak aan de buitenzijde geïsoleerd. Hiervoor gaat men dus de koude zijde van het dak isoleren met geïsoleerde dakplaten. Op de platen zitten meestal al de tengels voor de dakpannen.

Wil je ook je dak isoleren met geïsoleerde dakplaten? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je dak isoleren met geïsoleerde dakplaten kan zo met een korting tot wel 40%. Probeer het nu!

Indien je al langer in een huis woont, kun je je huis gaan isoleren – door te beginnen met het dak. Hiervoor kun je het dak isoleren met geïsoleerde dakplaten aan de warme zijde (binnenzijde) van het dak. Hiervoor kun je tussen de balken zelf de isolatie platen aanbrengen. Er zijn meerdere soorten isolatieplaten om het dak te isoleren met geïsoleerde dakplaten.

Dak isoleren met geïsoleerde platen: PIR platen

De PIR platen kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt ze gebruiken voor het isoleren van spouwen, platte daken, maar ook aan de binnenzijde van schuine daken. Het is een harde schuimstofplaat met een zeer goede isolatie- en brandveiligheidswaarde. Het dak isoleren met geïsoleerde dakplaten zoals PIR is een uitstekende methode.

Dak isoleren met geïsoleerde platen: PUR platen

Polyurethaan wordt zeer vaak in de bouw gebruikt. Het heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het kan in de vorm van platen worden gebruikt maar ook als schuim. De pur platen worden gebruikt in de spouw, vloer en voor het dak. Met deze platen kun je het dak isoleren met geïsoleerde dakplaten.

Dak isoleren met geïsoleerde platen: XPS platen

Met deze platen is het mogelijk om het dak te isoleren met de geïsoleerde dakplaten, maar ook kelders, overzetdaken en spouwmuren. Ze hebben een breed toepassingsgebied.

Dak isoleren met geïsoleerde platen: EPS platen

Deze platen worden het meest gebruikt om te isoleren. De platen, piepschuim, zijn zeer licht en hebben een zeer goede isolatiewaarde. Ze zijn gemakkelijk te verwerken en kunnen gemakkelijk worden aangebracht aan de warme zijde van een dak. Je kunt ze tussen de balken aanbrengen. Zorg ervoor dat er een dampwerkende laag wordt aangebracht. Er mag geen vocht tussen de platen en het hout van het dak komen. Dat zou houtrot kunnen veroorzaken. Dat moet zeker bij een dak worden voorkomen.

Dak isoleren met geïsoleerde platen: rotswol of steenwol

Deze platen zijn gemakkelijk te verwerken. Je kunt de platen in alle bochten wringen. Glaswol bestaat voor 99% uit lucht, maar is zeer geschikt om te isoleren. Het wordt gemaakt uit gerecycled glas en zand. Rotswol wordt gemaakt uit vulkanische gesteente. Het wordt verwarmd tot 1600 graden Celsius en daarna gesponnen. Ook deze is zeer licht en is goed verwerkbaar. Ze hebben beiden een groot tepassingsgebied om te isoleren.

Wil je ook je dak isoleren met geïsoleerde dakplaten? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je dak isoleren met geïsoleerde dakplaten kan zo met een korting tot wel 40%. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider