Dak isoleren met isolatieplaten

Offerte dak isoleren met isolatieplaten: zo begint u eraan!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een dak isoleren met isolatieplaten

Wanneer er een nieuw huis wordt gebouwd, wordt de buitenzijde van het schuine dak voorzien van isolatieplaten. Wanneer je echter al langer in een huis met een schuin dak woont, kan de behoefte ontstaan om het schuine dak aan de binnenzijde te isoleren. Dit is de meest voorkomende vorm van dakisolatie.

Wil je ook je dak isoleren met isolatieplaten? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Zo kan je jouw dak isoleren met isolatieplaten met een besparing tot 40%. Probeer het nu!

Dak isoleren met isolatieplaten: langs de binnenkant

Een dak isoleren met isolatieplaten aan de binnenzijde van het dak komt het meeste voor. Bij een dakisolatie met isolatieplaten aan de binnenzijde van het dak moet je problemen met vocht en schimmels voorkomen. Dat kun je bereiken bij het dak isoleren met isolatieplaten door er een dampfolie bij te gebruiken.

Tussen de isolatieplaten en het dak moet er een dampfolie worden aangebracht. Deze voorkomt dat er vocht tegen het hout van het dak kan komen wat zou kunnen zorgen voor houtrot.

Het dak isoleren met isolatieplaten

Een dak aan de binnenzijde isoleren met isolatieplaten is een karwei die je best toevertrouwt aan een vakman (en die vind je hier). Zo ben je 100% zeker dat je geen last krijgt van condens, die de isolatiewaarde van je materiaal sterk vermindert.

Er zijn veel verschillende soorten platen die je als isolatie bij een schuin dak tussen de balken kunt gebruiken. Je kunt beter stevige isolatieplaten gebruiken. Die kun je mooi afwerken.

Keuze voor het dak isoleren met isolatieplaten

Je gaat op de eerste plaats kijken wat je wensen zijn. In dit geval gaat het hoofdzakelijk om de verwerking van de platen en een goede isolatiewaarde. Je moet ook weten of de isolatieplaat vochtbestendig is.

Wanneer je een isolatieplaat neemt die niet vochtdoorlatend is, moet je dus ook dampfolie erbij gebruiken. Ook moet je weten of de isolatieplaat voor het dak brandveilig en vocht bestendig is.

Offertes plat dak isoleren met isolatieplaten

Wanneer je je dak laat isoleren door een dakwerker is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Vraag ook wat voor materiaal je het beste kunt gebruiken en wat de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar zijn.

Wanneer je dat bij meerdere dakwerkers doet, krijg je een goede indicatie wat het dak isoleren met isolatieplaten gaat kosten. Laat de werkzaamheden altijd wel uitvoeren met goede materialen. Indien het dak is geïsoleerd, laat het dan ook mooi afwerken, zodat je niet tegen de isolatieplaten aan hoeft te kijken. Een dak isoleren met isolatieplaten is dan niet alleen nuttig maar ook mooi.

Wil je ook je dak isoleren met isolatieplaten? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Zo kan je jouw dak isoleren met isolatieplaten met een besparing tot 40%. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider