Dak vernieuwen

Offerte dak vernieuwen: Kies voor een dakwerker in je buurt. Bespaar tot 40% via Dakwerkerantwerpen.be !

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Je dak vernieuwen: zo begin je eraan

Een hellend of plat dak vernieuwen, het is een hele klus. Is je dakbedekking aan vernieuwing toe of vertoont het gebinte van je dak tekenen van rot? Dan is het hoog tijd om een dakwerker in te schakelen. Je dak vernieuwen, daar mag je niet te lang mee wachten. Want problemen met je dak, zorgen voor problemen met je huis.

Wacht dus niet tot het te laat is. Je dak vernieuwen doe je best op tijd. Zo bespaar je geld – je hoeft immers geen herstelwerken of verdere schade te repareren.

Tijd om je dak te vernieuwen? Begin met een bezoekje aan Dakwerkerantwerpen.be . Hier vind je snel en makkelijk de beste dakwerkers in je buurt. Vraag 3 gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk, kies én bespaar tot wel 40% op je factuur.

Plat dak vernieuwen: de mogelijkheden

Een plat dak vernieuwen zal men vaak doen wanneer er een lek is. De plaats achterhalen waar de lek vandaan komt, dat is niet altijd even makkelijk. Het zekere voor het onzekere nemen is dan een slimme keuze. Je dak vernieuwen is op veilig spelen.

Je dak vernieuwen kan gebeuren door er een nieuwe dakbedekking op aan te brengen. Er zijn daarvoor meerdere mogelijkheden. Je kunt voor je plat dak bijvoorbeeld kiezen uit pvc, bitumen, EPDM en een groen dak.

Dak vernieuwen met roofing

Een dak vernieuwen met roofing – of  bitumen – wordt veel toegepast bij het renoveren van een plat dak. Roofing heeft een levensduur van 20 tot 25 jaar en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn twee soorten bitumen, namelijk APP en SBS. Het SBS heeft een extra beschermende toplaag. Voor wat betreft de kwaliteit doen ze niet veel voor elkaar onder. Bitumen worden door middel van een brander op het dak aangebracht.

Door de warmte wordt het bitumen vloeibaar, zal in elkaar smelten en daardoor waterdicht worden. Let wel: er is een verhoogde kans op vochtinsijpeling omwille van de naden. Op dat gebied scoort EPDM veel beter.

Je dak vernieuwen met EPDM

Je kunt ook een plat dak vernieuwen door gebruik te maken van EPDM. Het is een synthetisch rubber dat door middel van lijm op het platte dak wordt aangebracht. Het wordt dus koud verwerkt. Het is een sterke dakbedekking en is beloopbaar. Het gaat gemiddeld zo’n 35 jaar mee. Het materiaal is uv-bestendig en onderhoudsvrij. Het wordt in één stuk gelegd, zodat lekken weinig tot niet voorkomen.

Dak vernieuwen met pvc

Ook is het mogelijk het dak te vernieuwen door pvc te gebruiken. Gemiddeld gaat pvc ongeveer 20 jaar mee en moet dan weer vernieuwd worden. Het materiaal is licht en geschikt voor een renovatie. Ook dit materiaal wordt net als EPDM koud verlijmd. Het wordt vaak gebruikt voor groendaken.

Dak vernieuwen: en wat dacht u van een groen dak?

Een dak vernieuwen en er een groen dak op maken behoort tot de mogelijkheden. Je moet dan wel voor een goede afwatering en ondergrond zorgen. Een groen dak is niet goedkoop. De prijs voor alles wat extra op de dakbedekking wordt aangebracht, zijn meerkosten. Het groendak heeft een bijzonder hoge isolerende waarde. Een groen dak bestaat uit grassen en mossen.

Wil je ook je dak vernieuwen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op je nieuwe dak. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider