Dakbedekking plaatsen

Offerte dakbedekking plaatsen: hier moet u op leggen – en zo bespaart u een flinke hap!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Dakbedekking plaatsen: voer voor specialisten

Op een schuin, plat of hellend dak wordt altijd een dakbedekking als bescherming aangebracht. Vertrouw hiervoor altijd op een dakwerker. Dakbedekking plaatsen is immers precisiewerk.

Doe je het fout? Dan kan dat grote gevolgen hebben voor je woning. Denk maar aan insijpelend vocht, water- en vorstschade. Dakbedekking plaatsen met een ervaren dakwerker garandeert je een sneeuwdicht, tochtvrij en waterdicht dak.

Vergelijk altijd 3 offertes om te weten waar je aan toe bent. Zo bespaar je tot wel 40% op jouw dakbekleding plaatsen.

Ja, ik wil gratis 3 offertes ontvangen van dakwerkers uit mijn buurt.

Het voordeel van goede dakbedekking plaatsen

Naast het feit dat het dak door een deskundige sneeuwdicht, tochtvrij en waterdicht is gemaakt, geeft een goed aangebrachte dakbedekking ook bescherming tegen ongedierte, warmte (hitte), wind en zonlicht.

Maar vooral: je kan op je twee oren slapen. Je huis is goed beschermd tegen weer en wind. En je hoeft geen schrik te hebben van dure herstellingen omdat je dak niet goed geplaatst is.

Dakbedekking plaatsen: wat is een goede dakbekleding?

Een goede dakbedekking is niet zwaar in gewicht. Bij voorkeur is het ook van onbrandbaar materiaal. Wil je een rieten dak plaatsen? Dan is de opbouw van je dakconstructie essentieel voor de brandwerende eigenschappen van je dak. Informeer ernaar bij je dakwerker.

Daarnaast moet je dakbedekking bestand zijn tegen atmosferische invloeden. Dakbedekking plaatsen is ook denken aan het onderhoud. Daar wil je zo weinig mogelijk van. Dakbedekking plaatsen die makkelijk, snel én voordelig is, is ook een goed idee.

Voordelig dakbedekking plaatsen op jouw dak? Vraag nu 3 gratis en vrijblijvende offertes aan bij dakwerkers uit je buurt!

Schuine en hellende daken

Wil je dakbedekking plaatsen op een hellend dak? Dan is het uitzicht even belangrijk als de kwaliteit van het materiaal. De dakbedekking die gekozen wordt, bepaalt immers ook het esthetische effect voor je huis.

Het esthetische element speelt bij platte daken totaal geen rol. Alleen als een plat dak ook moet dienen als dakterras, worden er andere eisen gesteld aan dakbedekking plaatsen op de dakvloer. Raadpleeg in deze situatie altijd jouw dakwerker.

En vergeet niet: ook een groendak behoort tot de mogelijkheden. Deze variant heeft een lange levensduur én geeft je woning extra bruikbare buitenruimte.

Dakbedekking plaatsen: verschil tussen platte daken en schuine daken

Dakbedekking plaatsen op platte daken vereist de nodige deskundigheid en natuurlijk een waterdichte dakbedekking. De mogelijke materialen zijn anders dan bij hellende daken. Dakbekleding plaatsen op een plat dak kan bijvoorbeeld met roofing, EPDM of pvc. Hellende daken voorziet u dan weer van pannen, leien of zink.

Dakbedekking plaatsen op hellende daken moet de afwatering goed in rekening brengen.

Zo zal de dakbedekking in ieder geval afwaterend moeten worden aangebracht. Met andere woorden, het water dient van het dak af te lopen en dan zonder dat het water naar binnen kan dringen.

Dakbedekking plaatsen: dampwerende laag niet vergeten!

Ga je dakbedekking plaatsen? Dan is dampwering is onmisbaar. Anders dreig je condens te creëren onder het dak, waardoor je het risico loopt op vochtproblemen en schimmels.

Nóg een reden om voor de plaatsing van je dakbedekking een professional in te huren. Je dakwerker weet precies waar hij op moet letten, welke materialen beschikbaar zijn én welke het best passen bij jouw woning.

Dakbedekking plaatsen? Vraag nu vrijblijvend 3 gratis offertes aan bij dakwerkers in je buurt – en bespaar tot wel 40%!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider