Dakgoot herstellen

Offerte dakgoot herstellen: kies voor een duurzame oplossing voor wonen zonder zorgen!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Dakgoot herstellen: wees er snel bij

Een dakgoot herstellen moet snel gebeuren. Het is vaak een vervelende kwestie als een dakgoot gaat lekken. Door het lekken van een dakgoot kan er water op de muur komen waardoor en vochtplekken kunnen ontstaan. Om de vochtproblemen te voorkomen, is het verstandige de lek zo snel mogelijk te verhelpen.

Wil je jouw dakgoot herstellen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je kan je dakgoot herstellen met tot wel 40% prijsvoordeel. Probeer het nu!

Dakgoot herstellen met zink

Wanneer je een groot gat in de dakgoot hebt, is het repareren mogelijk door het aanbrengen van een stuk zink. Je dakwerker zal daarvoor het stuk zink op maat knippen en met een sterke montage kit bevestigen.

Hij zal er rekening mee houden dat de dakgoot aan de binnenzijde niet meer egaal is. Vuil, bladeren, mos, takken en dergelijke kunnen nu gemakkelijk voor verstoppingen zorgen. Kijk daarom met een vaste regelmaat de dakgoot na.

Dakgoot herstellen met EPDM

Je kunt een zinken dakgoot herstellen door het aanbrengen van EPDM . Dit wordt gedaan met bodemlijm die geschikt is voor het EPDM. Deze materiaalsoort wordt vaak gebuikt voor de dakbedekking op platte daken en bij dakkapellen. Voor het aanbrengen van het EPDM in de dakgoot moet je hem schoon en vetvrij maken. Daarna kan de lijm worden aangebracht en kan de EPDM-mat worden vastgeplakt. Je dakwerker weet hoe het moet.

Dakgoot herstellen met vloeibaar zink of rubber

Indien je last hebt van kleine scheurtjes en gaatjes in je dakgoot kan je dakwerker dat oplossen met vloeibaar zink. Door gebruik te maken van het vloeibare zink breng je een beschermings laag in de dakgoot aan. Hierdoor worden de scheurtjes en gaatjes gedicht.

Er kan een lekkage ontstaan bij een soldeernaad van een zinken dakgoot. Hiervoor kun je dan rubberkit gebruiken. De rubberkit moet je zien als een laatste redmiddel. De doorstroom van het hemelwater ondervindt daardoor problemen.

Wil je jouw dakgoot herstellen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je kan je dakgoot herstellen met tot wel 40% prijsvoordeel. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider
Ook wellicht interessant