Dakgoot vervangen

Offerte dakgoot vervangen: Een dakgoot vervangen ziet er makkelijk uit, maar je wil niet weten wat er mis kan gaan

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een dakgoot vervangen

Wanneer je een lekkende dakgoot hebt, denk je in eerste instantie niet aan het vervangen van de dakgoot. Je zal vaak eerst proberen de lek zelf te repareren. Daar zijn in de praktijk voldoende hulpmiddelen voor. Maar een dakgoot die niet goed hersteld is, kan blijvende schade aanrichten aan je woning. Overleg daarom met een dakwerker of je dakgoot vervangen moet worden.

Een lekkende dakgoot moet altijd zo snel mogelijk gemaakt of vervangen worden. Er kunnen door de lek vochtplekken op de muur ontstaan. Een dakgoot zal sneller slijten als er veel vuil in terecht komt. Het is daarom noodzakelijk regelmatig je dakgoot te controleren op bladeren, takken en dergelijke. Door hem regelmatig schoon te maken zal hij veel langer meegaan.

Wil je jouw dakgoot vervangen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je kan je zo je dakgoot vervangen met tot wel 40% prijsvoordeel. Probeer het nu!

Dakgoot vervangen: doe het op tijd én duurzaam

Het is belangrijk dat je weet dat een dakgoot vervangen niet veel hoeft te kosten. Vaak kan er namelijk een deel van de dakgoot worden vervangen. Wanneer je zo de dakgoot weer in orde kunt laten maken, is de hele dakgoot vervangen niet nodig.

Indien de dakgoot erg oud is, kun je wel beter overgaan tot het vervangen van de dakgoot. Zowel een dakgoot van kunststof als van zink gaan beiden lang mee. Ook zal je vaak zien dat de aansluiting op de regenpijp kan lekken. Een dakgoot vervangen zal ook het werk meebrengen om de boeidelen te vernieuwen. Daarvoor kun je jouw dakwerker, nadat de goot is geplaatst, het werk laten doen.

Kosten van een dakgoot vervangen

De kosten van een dakgoot vervangen vallen vaak erg mee. De kosten worden vaak per meter berekend. Je kunt voordat je overgaat tot de dakgoot vervangen eerst enkele offertes laten maken.

De prijs van een zinken dakgoot ligt gemiddeld 40% hoger dan van een kunststof dakgoot. Zink gaat veel langer mee dan kunststof en geeft een mooier uiterlijk aan je woning.

Specialist dakgoot vervangen

Laat een dakgoot vervangen over aan de specialist. Dan weet je namelijk zeker dat het op de goede manier wordt gedaan. De aansluitingen moeten waterdicht zijn en blijven. Ook de verbindingsnaden moeten goed worden aangesloten. Er mogen geen lekken meer ontstaan wanneer er een nieuwe dakgoot is aangebracht. Een goede aansluiting zal de uitstraling van je huis ten goede komen.

Wil je ook jouw dakgoten vervangen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je kan je zo je dakgoot vervangen met tot wel 40% prijsvoordeel. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider
Ook wellicht interessant