Dakisolatie

Offerte dakisolatie: vergelijken betekent juist kiezen. Juist kiezen betekent extra besparen!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Offerte dakisolatie: vergelijken betekent juist kiezen. Juist kiezen betekent extra besparen!

Offerte dakisolatie nodig? Ontvang er 3, gratis en voor niks! Bij Dakwerkenexpert staan de beste dakwerkers uit uw buurt klaar. Uw offerte dakisolatie valt snel in uw bus. U bespaart maar liefst driedubbel:

  • Offertes vergelijken via Dakwerkenexpert levert een besparing op tot wel 30%.
  • Dakisolatie zorgt voor een lagere energiefactuur.
  • Premies zorgen voor een besparing op uw projectkost

Bij Dakwerkenexpert vindt u specialisten voor het isoleren van uw plat of hellend dak. Door een degelijke isolatie blijft alle gezellige warmte binnen en heeft u geen last van koudebruggen. Zelfs voor de allermoeilijkste isolatieklussen vindt u de juiste dakwerker via Dakwerkenexpert.

Ja, ik wil driedubbel besparen en vraag nu 3 gratis offertes dakisolatie aan.

Belastingvermindering en dakisolatiepremie

Een kwalitatieve dakisolatie kan zorgen voor een forse daling van uw energiefactuur. Mooi meegenomen! De overheid geeft u bovendien een belastingvermindering tot 30%, geldig voor iedereen die belastingplichtig is in België. Of u huurder of koper bent van de woning maakt zelfs niet uit. De enige voorwaarde is dat een erkend aannemer de werken uitvoert.

Erkend dakwerker nodig? De goedkoopste én beste offerte dakisolatie vindt u hier.

Pas op, voor nieuwbouwwoningen geldt deze regel niet. Verder werkten de Vlaamse overheid en netbeheerders samen aan een premie voor dakisolatie. U dient uw aanvraag ten laatste een jaar na de datum van uw factuur te bezorgen aan uw netbeheerder.

Weet ook dat  de premies dubbel zo hoog zijn als u uw isolatie door een erkend aannemer, zoals via Dakwerkenexpert laat plaatsen. Wist u dat u recht hebt op een verlaagd BTW-tarief van 6% als uw woning ouder is dan twee jaar? Uw dakwerker wel!

Dakisolatie op maat

Uw dakwerker kiest resoluut de kaart van een persoonlijke aanpak. Het is essentieel dat u tevreden bent. Vergelijk offertes dakisolatie op een grondige manier. Hou rekening met welke materialen en technieken elke dakwerker gebruikt. Zo vergelijkt u de juiste zaken én bepaalt u wie de scherpste prijs biedt.

Offerte dakisolatie nodig? Klik en krijg 3 gratis offertes dakisolatie van vakmannen uit uw buurt!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider