Dakplaten met isolatie

Offerte dakplaten met isolatie: slim isoleren = véél besparen. En zeker met Dakwerkerantwerpen.be !

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Dakplaten met isolatie: een goed keuze

Dakplaten met isolatie, ook wel sandwichpanelen genoemd, zijn erg geschikt om bedrijfsruimten te isoleren – zoals een loods, garage, een magazijn of een bedrijfshal. Geïsoleerde dakplaten zijn van metaal en vormen een alternatief voor de traditionele dakpannen.

Dit type dakplaten wordt vooral voor bedrijfsdoeleinden gebruikt, maar ook op daken van particuliere woningen kan men dakplaten met isolatie uitstekend aanbrengen.

Wil je ook een dakplaten met isolatie plaatsen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw dakplaten met isolatie. Probeer het nu!

Dakplaten met isolatie: de voordelen

Dakplaten met isolatie bieden de gebruikers veel voordelen. In de eerste plaats zijn dit soort dakplaten thermisch geïsoleerd. Dat betekent dat ze ’s winters de warmte binnen houden en in de zomer zorgen voor extra koelte. Dat is aangenaam voor de werknemers die de hele dag in uw bedrijfspand werken.

Ten tweede kunnen dakplaten met isolatie snel geplaatst worden, wat arbeidskosten scheelt en dus een sterk besparend effect heeft.

Nóg voordelen van dakplaten met isolatie

Een derde voordeel ten opzichte van reguliere dakpannen is dat geïsoleerde dakplaten langer meegaan en daarmee op termijn een kostenbesparing opleveren.

Hoe kan dit? Wel, dakplaten zijn roestvrij, onbrandbaar en ook onderhoudsvriendelijk. Ze zijn doorgaans prima bestand tegen bijvoorbeeld schimmels, maar ook mos- en algenvorming krijgen op dakplaten geen kans om te groeien.

Dakplaten met isolatie: makkelijk in onderhoud

Ook zijn dakplaten met isolatie gemakkelijk schoon te maken en daarmee een stuk hygiënischer dan dakpannen. Vanwege het feit dat geïsoleerde dakplaten ook veel lichter zijn dan de gebruikelijke dakpannen, vormen ze qua gewicht een veel minder zware belasting van de dakconstructie en kunnen ze op vrijwel elk dak geplaatst worden. Op termijn bespaart u dat dus veel geld, want uw dure dakconstructie gaat veel langer mee.

Ten vierde, ook dat reduceert de kosten, is het soms mogelijk om de dakplaten met isolatie te plaatsen op een bestaand dak. Het oude dak hoeft dan niet eerst afgebroken te worden. Ten slotte bieden dakplaten met isolatie als voordeel dat de kleurkeuze veel uitgebreider is dan bij de traditionele dakpannen.

Dakwerkerantwerpen.be : dé ideale bemiddelaar

Als u het perfecte bedrijf zoekt dat kwalitatief uitstekende en goedkope dakplaten met isolatie kan leveren, is Dakwerkerantwerpen.be dé ideale bemiddelaar. Wij zorgen voor de juiste connecties tussen bedrijven en klanten, zodat u als afnemer bespaart én de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt geleverd.

Wil je ook een dakplaten met isolatie plaatsen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw dakplaten met isolatie. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider