EPDM dak

Offerte EPDM dak: Ontdek de voordelen – en hoe je tot 40% kan besparen!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een EPDM dak, de slimste keuze voor jouw plat dak

Kamp je met een lek op je dak? Dan moet je dat snel repareren. Je zal misschien eerst nog zelf proberen de lek op je platte dak te zoeken en te maken. Toch zal je al snel tot de conclusie komen dat een lek moeilijk te lokaliseren is. En dat dakwerken nu eenmaal best worden uitgevoerd door een ervaren dakwerker.

Een dakwerker beschikt over alle nodige materialen en gaat doordacht te werk. Hij inspecteert je dak, overlegt met jou wat nodig is om het lek te verhelpen en stelt een duurzame oplossing voor. De kans is groot dat hij zal kiezen voor een EPDM dak.

Let wel: vergelijk altijd opinies én offertes van dakwerkers. Zo laat je jouw EPDM dak maken tegen de beste voorwaarden. Hier vind je meer informatie.

EPDM dak: waarom kiezen voor EPDM?

Je plat dak maken of plaatsen kan met verschillende materialen. Zo is er roofing als het meest bekende alternatief. Maar ook zink en pvc zijn mogelijk. Je dakwerker legt je met plezier de voordelen van een EPDM dak uit.

Een EPDM dak is duurder in plaatsing, maar bespaart je heel wat op termijn. Dit materiaal heeft een véél langere levensduur dan zijn concurrenten. En ook het risico op lekken is veel beperkter. Een EPDM dak wordt immers gelegd zonder naden.

Wil je ook een EPDM dak plaatsen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw EPDM dak. Probeer het nu!

Een EPDM dak: zo werkt het

EPDM wordt vaak gebruikt als dakbedekking voor platte daken. Het is een Hightech Synthetisch Rubber. Het is bij dit materiaal wel belangrijk dat je het door een dakwerker laat leggen. Je dakwerker zal, als hij de opdracht heeft gekregen, het materiaal opmeten wat hij ervoor nodig heeft.

Een EPDM dak wordt in één stuk geplaatst. Je hebt geen naden. Een EPDM dak gaat 35 tot 40 jaar mee – wel het dubbele van een roofingdak! Kies altijd voor goede materialen om je dak te laten vernieuwen. Wat goedkoop lijkt in het begin kan je véél geld kosten na een tijdje.

Nog enkele voordelen van een EPDM dak

Een EPDM dak is beloopbaar. Je hoeft een EPDM dak voor een lange periode niet meer te vervangen. Omdat het materiaal uit een stuk op het platte dak wordt gelegd, heb je geen naden. Je zal dus ook niet zo snel last hebben van lekken. De EPDM wordt met speciale lijm op het platte dak gelijmd. Het is een zeer betrouwbaar materiaal. Een EPDM dak kan alle weersomstandigheden doorstaan.

Wil je ook een EPDM dak plaatsen? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw EPDM dak. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider