EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking – tegen de laagste prijs? Krijg 3 gratis offertes en vergelijk!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!EPDM dakbedekking: slim gekozen

Een lek in je plat dak? Dat moet je dat snel verhelpen. Verlies geen tijd met zelf uit te zoeken waar het lek zit en half-om-half oplossingen te verzinnen. Je zal al snel tot de conclusie komen dat het opzoeken van een lek op een plat dak niet meevalt.

Het is noodzakelijk om te vertrouwen op een ervaren dakwerker. Omdat een eerste gesprek gratis is, kun je er verschillende uitnodigen en kijken wat voor advies ze je geven. Dat kan makkelijk via Dakwerkerantwerpen.be . Hier vind je dakwerkers uit jouw buurt en ontvang je gratis 3 offertes voor jouw project.

Wanneer je uiteindelijk besluit om je platte dak te laten vernieuwen, is de materiaalkeuze van groot belang. Je dakwerker zal je de voor en nadelen van verschillende materiaalsoorten geven. Je zou bituum, kunststof, EPDM dakbedekking of een groendak kunnen nemen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt. EPDM dakbedekking is een hightech synthetisch rubber. EPDM is zeer geschikt voor het waterdicht maken van een plat dak. De EPDM als dakbedekking heeft een levensduur van 35 tot 40 jaar.

EPDM dakbedekking is wel duurder dan pakweg roofing, maar de voordelen wegen niet op tegen de meerprijs. Je kunt dus beter een duurder product aanschaffen, omdat je er dan voor een lange tijd vanaf bent.

EPDM dakbedekking: vertrouw op een professional

Gebruik goede materialen om je dak waterdicht te maken. En vooral: laat een dakwerker jouw EPDM dakbedekking leggen. Ga er niet zelf mee aan de slag. Het materiaal is te complex en fouten zijn snel gemaakt.

De dakwerker zal eerst het dak opmeten, omdat EPDM dakbedekking op maat wordt aangeleverd. EPDM dakbedekking wordt op het dak gelijmd, heef géén naden (en kan dus niet lekken) en is bijzonder elastisch. Warmte of koude hebben weinig impact op EPDM dakbedekking.

Roofing (bitumen)

Deze materiaalsoort wordt veel gebruikt bij het renoveren van een plat dak. De nadelen ten opzichte van EPDM dakbedekking zijn:

  • Het wordt geplaatst met naden, waardoor insijpelend vocht en lekken meer voorkomen.
  • Het heeft een minder lange levensduur.
  • Het wordt letterlijk op je dak gesmolten met een brander, wat het meer risicovol
  • Het is minder elastisch en zal sneller stuk gaan bij extreme temperaturen.

Wil je EPDM dakbedekking plaatsen op jouw plat dak? Vind dan de dakwerker die bij jouw werken past. Vraag vrijblijvend 3 gratis offertes aan van dakwerkers in je buurt en bespaar tot wel 40%!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider