EPDM plaatsen op je plat dak

EPDM dakbedekking van topkwaliteit – tegen de laagste prijs? Krijg 3 gratis offertes en vergelijk!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!EPDM plaatsen: een slim idee voor herstelling én nieuw plat dak

Iedereen met een plat dak zal het herkennen: lekken in je dak. In zo’n geval kun je eerst proberen te achterhalen waar de lekkage vandaan komt en het dan zelf repareren. Je zal zien dat zoiets niet meevalt. En dat je het probleem vaak erger maakt. Daarom kun je beter een dakwerker inschakelen.

Je dakwerker is gespecialiseerd in herstellingen en plaatsingen van platte daken. Hij komt langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Hij zal eerst kijken of dat het lek gemaakt kan worden. Moet er een nieuwe deklaag gelegd worden? Dan heb je de keuze uit verschillende materialen. Je dakwerker zal de prijs voor jou berekenen.

EPDM plaatsen: duurder bij aanschaf, goedkoper op lange termijn

Elk materiaal heeft zijn eigen prijs. Roofing is het goedkoopst. Dan komt de prijs van EPDM plaatsen. Vervolgens is er kunststof, het duurste materiaal.

Het is altijd verstandig een goed product te nemen. En dan is EPDM plaatsen een slimme keuze. Laat je adviseren door je dakwerker. Hij kan aangeven wat de voor- en nadelen van de materialen zijn. En je zal zien: EPDM plaatsen combineert de werelden van prijs, kwaliteit en duurzaamheid het best.

Ook al ben je voor de aanschaf wel duurder uit, het zal je in de loop der jaren geld besparen. Is de kogel door de kerk en ga je EPDM plaatsen? Laat dan een offerte maken van de totale kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een dak dat jaren meegaat? EPDM plaatsen!

EPDM is een materiaal dat zeer goed voornamelijk gebruikt wordt op platte daken. Het is een hightech synthetisch rubber – of elastomeer – en is zeer geschikt voor het bedekken van platte daken.

Laat het EPDM plaatsen wel over aan opgeleide dakwerker. Dan weet u zeker dat het EPDM plaatsen goed gebeurt. Ook geniet u standaard van garantie op het gelegde dak. Treedt er een probleem op, dan zal de dakwerker dat kosteloos komen verhelpen.

EPDM plaatsen: kiezen voor duurzaamheid

EPDM heeft een levensduur van 35 tot 40 jaar. Roofing gaat slechts 20 tot 25 jaar mee. EPDM is dan wel duurder in aankoop, maar heeft weer wel een veel langere levensduur. Onthoud: goedkoop is vaak duurkoop. Daarom is het verstandig om in goede materialen te investeren die lang meegaan. Wanneer je dat doet, hoef je het platte dak een lange periode niet meer te laten vervangen of te repareren.

EPDM heeft nog een belangrijk voordeel. Het wordt op maat gesneden voor jouw project. Het past dus precies op je dak. Er hoeft dus niet meer aan gesneden te worden en wordt naadloos geplaatst. Dat verkleint het risico op lekken en andere ongemakken. EPDM is bovendien geheel onderhoudsvrij, het hele jaar door beloopbaar én het is recyclebaar. EPDM plaatsen op je plat dak is dus een doordachte keuze voor zorgeloos wooncomfort.

EPDM plaatsen met een dakwerker in jouw buurt? Vraag nu 3 gratis offertes aan via Dakwerkerantwerpen.be !


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider