Hellend dak isoleren

Offerte hellend dak isoleren: Zo doe je het – en zo bespaar je tot wel 40%!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Hellend dak isoleren: alleen maar voordelen

Isolatie hellend dak zorgt ervoor dat de kosten voor verbruik van energie lager wordt. De verwarming van de woning kost veel geld. Ongeveer de helft van de kosten die betaald worden voor het verbruik van de energie, zijn kosten die betaald worden voor de verwarming van de woning. Geen wonder dat steeds meer woningbezitters een offerte voor een hellend dak isoleren aanvragen.

Wil je ook een hellend dak isoleren? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw hellend dak isolatie. Probeer het nu!

Voordelen van een hellend dak isoleren

Het onnodig verbruik van energie in een woning kan worden tegengegaan door isolatie hellend dak. De warmte van de verwarming van een woning ontsnapt namelijk door deuren en ramen. Ook de vloer en het dak zorgen voor een fiks warmteverlies.

Het dak is in de meeste woningen de oorzaak van te hoge stookkosten. Een hellend dak isoleren levert de woningbezitter en de bewoner van de geïsoleerde woning dus direct een financiële besparing op. De besparing kan al berekend worden door bij verschillende dakwerkers in je buurt een offerte aan te vragen voor isolatie hellend dak.

Isolatie hellend dak: stookkosten besparing gegarandeerd

Een hellend dak isoleren van de woning geeft direct een besparing op de financiële uitgaven voor energie. Isolatie hellend dak levert voordeel op de te betalen stookkosten. Een ander voordeel van een hellend dak isoleren is dat er een lager verbruik van de energie zal zijn.

Door het hellend dak te isoleren zal de gewenste temperatuur in de woning langer blijven hangen. Naast de besparing op de financiële lasten, stoot de woning ook veel minder CO2 uit en dat is weer beter voor het milieu. Advies over dakisolatie krijg je door het aanvragen van een offerte van bekende isolatiespecialisten.

Advies over een hellend dak isoleren

De grote vraag bij een hellend dak isoleren is: welke dakisolatie het best te gebruiken is. Minerale glas- of rotswol wordt voor isolatie hellend dak veel gebruikt.

Maar voor het isoleren hellend dak worden ook wel kunststof isolatieplaten gebruikt. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om een hellend dak isoleren uit te voeren. In de praktijk wordt vaak spuitisolatie gebruikt. Natuurlijke isolatiematerialen worden door deskundigen ook vaak aanbevolen. Om inzicht te krijgen wat de beste oplossing is voor het isoleren van het dak, kan je best een dakwerker uitnodigen. Surf nu naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt.

Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw isolatie hellend dak. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider