Nieuw dak

Nieuw dak leggen: prijs? U bespaart tot 30% als u vergelijkt via Dakwerkenexpert!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!



Nieuw dak leggen: prijs? U bespaart tot 30% als u vergelijkt via Dakwerkenexpert!

Nieuw dak: prijs? Het is een terecht vraag. Want een nieuw dak kan héél duur zijn. Bespaar daarom waar u kan, zonder in te boeten op kwaliteit. Hoe? Dat is eenvoudig:

  • Vraag 3 gratis offerte nieuw dak aan
  • Van lokale vakmannen met ervaring
  • Vergelijk, kies en bespaar tot wel 30% dankzij de concurrentieslag

De database van Dakwerkenexpert beschikt over de allerbeste dakwerkers in uw regio. Stuk voor stuk gepassioneerde vakmannen, die met hoogwaardige materialen werken voor zowel platte als hellende daken.

Nieuw dak: offerte ontvangen? Waarom geen drie?

Ja, ik krijg 3 gratis offertes dakwerken en bespaar tot 30% op mijn project!

Sterk staaltje vakmanschap

Vandaag de dag stelt de overheid steeds strengere eisen aan een nieuw dak. Uw dakwerker moet perfect op de hoogte zijn van alle wettelijke voorschriften op het gebied van energiewaarden en constructie.

Omdat elke dakwerker wéét dat u 3 gratis offertes nieuw dak ontvangt, leg hij de lat bijzonder hoog qua kwaliteit en afwerkingsgraad. Maar ook qua prijs. Want wie de beste voorwaarden aanbiedt, die haalt de opdracht binnen.

U kunt bij Dakwerkenexpert voor alle dakwerken offertes aanvragen. De experts in onze database verzorgen alle werken van a tot z.

Krijg 3 gratis offertes, vergelijk én bespaar tot 30%!

Aantrekkelijke prijzen en premies

Dankzij de concurrentie die speelt via Dakwerkenexpert, profiteert ú van de laagst mogelijke prijzen. Zonder aan kwaliteit in te boeten.

Als u kiest voor dakisolatie kunt u bovendien ook nog eens extra genieten van tal van premies en subsidies. Bent u bang dat de aanleg van een nieuw dak té veel geld kost? Dankzij de vergelijk-en-bespaar-formule van Dakwerkenexpert houdt u het betaalbaar

Nieuw dak offerte nodig? Vergelijk, kies en bespaar via Dakwerkenexpert: krijg nu 3 gratis offertes!






Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider