Nieuw plat dak plaatsen

Nieuw plat dak van topkwaliteit – tegen de laagste prijs? Krijg 3 gratis offertes en vergelijk!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een nieuw plat dak: slim en voordelig

Plat dak plaatsen? Bouwers en verbouwers kiezen ervoor. Het kan voorkomen dat je bestaand plat dak begint te lekken. Dan is het noodzakelijk dat je het plat dak herstelt of vervangt om het lek te dichten. Dat kan je op twee manieren oplossen. In de meeste gevallen is het mogelijk om een nieuwe laag dakbedekking over de oude heen te leggen. Dat is gemakkelijk en zal daarom ook niet zo duur zijn dan een nieuwe laag aanbrengen op de bestaande planken.

Indien je echter het plat dak ook wilt isoleren, zal de gehele dakbedekking vernieuwd moeten worden. Laat je jouw nieuw plat dak leggen door een dakwerker, dan moet je eerst samen goed overleggen wat je wensen zijn en wat de kosten voor het leggen van het platte dak worden. Op deze manier krijg je wel een mooi nieuw plat dak. Bij een nieuw plat dak weet je ook zeker dat je de eerste jaren er geen problemen meer mee zult hebben.

Onze tip: vergelijk verschillende offertes om zo geld te besparen. Verlies daar geen tijd mee. Vraag ze snel aan via Dakwerkerantwerpen.be . Je krijgt 3 gratis offertes in je bus van dakwerkers in jouw buurt – volledig op maat!

De kosten van een nieuw plat dak

De kosten voor het leggen van een nieuw plat dak zijn van meerder zaken afhankelijk.

Natuurlijk speelt de grootte van het plat dak mee, maar ook het te gebruiken materiaal. Het materiaal dat voor een nieuw plat dak gebruikt kan worden zijn bitumen, pvc en EPDM. Het aanbrengen van een nieuwe laag over de oude laag voor een nieuw plat dak is ongeveer 30% goedkoper dan wanneer eerst de oude laag verwijderd moet worden. De levensduur van een bitumen en pvc-dak is ongeveer 25 jaar. De levensduur van EPDM is ongeveer 40 jaar. In prijs maakt het niet veel uit wat je wilt gebruiken.

Wil je nog eens tot 40% besparen op jouw nieuw plat dak? Vergelijk dan verschillende offertes van dakwerkers uit jouw buurt. Vraag snel jouw gratis offertes aan via Dakwerkerantwerpen.be .

Offerte

Het is belangrijk dat je eerst meerdere offertes door verschillende lokale dakwerkers laat opmaken. De prijsverschillen kunnen oplopen tot wel 40%. De offertes die je aanvraagt zijn geheel vrijblijvend zodat je zelf kunt kiezen wie je het werk wilt laten uitvoeren.

Ja, ik wil besparen op mijn nieuw plat dak. Ik vergelijk, kies en bespaar via Dakwerkerantwerpen.be .

Nieuw plat dak: wat dacht je van een groen dak?

Het kan ook zijn dat je wilt kiezen voor een groen dak. Je draagt dan bij aan het milieu en je zal er geen onderhoud meer aan hebben. De levensduur van het dak wordt twee keer zo lang zodat je er zelf nooit meer naar om hoeft te kijken. Je kunt het dak laten begroeien door mossen, kruiden en grassen. Het bedrag dat je aan een groen dak moet besteden komt bovenop de kosten van een gewoon nieuw plat dak.

Toch is het zeker de moeite waard om dat in het achterhoofd te houden. Een groen dak kost gemiddeld €60 per vierkante meter. Dat komt boven op de normale prijs voor een nieuw plat dak. Een groen dak is niet alleen mooi, goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.

Nieuw plat dak plaatsen? Vergelijk, kies en bespaar tot wel 40%, via Dakwerkerantwerpen.be . Vraag nu jouw gratis offertes aan!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider