Plat dak maken

Offerte plat dak maken: voer voor een échte dakwerker. Vind de juiste voor jouw project via Dakwerkerantwerpen.be !

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een plat dak maken

Zit je met een lek in je plat dak en moet dat dringend vernieuwd worden? Of ga je een nieuwbouw zetten en zoek je een vakman die je plat dak kan maken? Een plat dak maken is materie voor een echte vakman – liefst eentje met ervaring in het vak.

Een plat dak maken met een ervaren dakwerker? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je kan een plat dak maken met een besparing tot wel 40% op de factuur. Probeer het nu!

Een plat dak maken: zo kies je jouw dakwerker

Je dakwerker zal, zodra hij langskomt, eerst de situatie goed bekijken. Hij zal je de voor- en nadelen vertellen van de verschillende soorten materialen die voor de dakbedekking gebruikt kunnen worden. Je kunt kiezen uit pvc, bitumen, EPDM en eventueel een groen dak. Een plat dak maken kan hij door het gebruik van een van de verschillende materialen.

Het is belangrijk om verschillende dakwerkers met elkaar te vergelijken. Niet alleen qua prijs, maar ook qua vakkennis, gebruikte materialen én garanties. Zo ben je zeker van een plat dak zonder zorgen. Vergelijk nu 3 verschillende dakwerkers voor jouw project.

Materialen en kosten voor een plat dak maken

Pvc en Bitumen gaan ongeveer 20 tot 25 jaar mee en EPDM ongeveer 35 tot 45 jaar. Bitumen kost gemiddeld €45 per vierkante meter, pvc € 55 en EPDM €50.

Let wel: dit zijn richtprijzen die sterk kunnen verschillen naargelang de situatie. Informeer zeker bij verschillende dakwerkers naar de gehanteerde voorwaarden en tarieven.

EPDM

Door een dakwerker zal vaak EPDM worden aanbevolen. Wanneer je de dakwerker hebt gekozen die het werk kan uitvoeren, zal hij voor het leggen van het EPDM eerst de juiste maat opmeten. EPDM wordt kant en klaar op maat geleverd. Het wordt uit een stuk op het dak gelegd. Je hebt daardoor geen naden en een lekkage wordt daardoor tot een minimum beperkt. Het EPDM (synthetisch rubber) wordt op het dak gelijmd. Het wordt dus koud aangebracht.

Roofing

Roofing wordt in rollen aangeleverd. Het wordt door middel van warmte op het platte dak gelegd. Door de warmte zal het op de plaats die warm wordt smelten waardoor de overlappende delen aan elkaar worden gesmolten. Op deze manier krijg je dus een waterdicht dak.

Pvc

Pvc is een zeer licht materiaal wat ook gemakkelijk te verwerken is. Het wordt koud op het dak gelijmd en vaak als ondergrond voor een groen dak gebruikt.

Groen dak

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat een plat dak voorzien is van grassen, mossen en dergelijke. Daarvoor moeten wel speciale voorzieningen worden aangebracht. De wortels mogen de dakbedekking niet beschadigen.

Er moet voor gezorgd worden dat er een goede drainage is aangebracht. Het water moet goed kunnen wegstromen. Een groendak is goed isolerend en goed voor het milieu.

Laat het werk voor het aanbrengen van een dakbedekking over aan een goede dakdekker. Laat meerdere offertes opmaken en kies dan de juiste die het werk kan en mag uitvoeren.

Plat dak maken voor je bestaande of nieuwe woning? Surf naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw overzetdak. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider