Platte daken leggen

Dé regionale specialist in platte daken leggen? Vind hem via dakwerkenexpert!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Dé regionale specialist in platte daken leggen? Vind hem via dakwerkenexpert!

Plat dak leggen? Het plaatsen en herstellen van platte daken is voer voor een echte vakman.

Zelf uw plat dak leggen of renoveren, dat is vragen om problemen. Als er vochtproblemen ontstaan, bent u ver van huis én jaagt u zichzelf op kosten. Een rotte dakconstructie is het allerlaatste wat u wilt.

Vind daarom dé specialist in platte daken in uw buurt, via Dakwerkenexpert! Talloze tevreden klanten gingen u voor.

Krijg nu 3 offertes gratis van de beste dakwerkers uit uw buurt.

Isoleren een must

Naar een betere wereld door de isolatie van platte daken? Een plat dak plaatsen met isolatie is voluit kiezen voor energiebesparing. Vind de meest betaalbare isolatie-expert in uw streek bij Dakwerkenexpert.

Bij ons vindt u vakmannen die al jarenlang daken isoleren volgens de strengste normen. Koud plat dak, warm plat dak of omgekeerd plat dak, uw lokale dakwerker weet perfect hoe hij duurzame én voordelige isolatie moeten realiseren.

Plat dak leggen? Vergelijk dakwerkers en kies voor materialen die hun efficiëntie telkens weer bewijzen. Zo ziet u meteen wie de beste prijs biedt – en bespaart u flink op uw budget. Uw plat dak leggen én isoleren? Vraag zeker ook advies over de verschillende subsidies en premies die beschikbaar zijn.

Met een hart voor afwerking

Een goede dakwerker werkt efficiënt en klantgericht. Hij luistert naar u en vertelt u alles wat u wil weten over de afwerking en dakbedekking van uw plat dak.

Kiest u voor EPDM of roofing? Bespreek uw wensen met uw lokale dakwerker, die u vindt via Dakwerkenexpert.

Uw plat dak leggen begint hier. Met 3 gratis offertes van betrouwbare dakwerkers uit uw buurt.

Vraag nu uw 3 gratis offerte aan!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider