Pvc dakbedekking

Pvc dakbedekking van topkwaliteit – tegen de laagste prijs? Krijg 3 gratis offertes en vergelijk!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Pvc dakbedekking: advies van een dakwerker

Als je een lek hebt op je plat dak, of de bestaande dakbedekking is aan vernieuwing toe, overleg je best met een dakwerker uit jouw buurt. Omdat een eerste gesprek altijd informatief en kosteloos is, kun je meerdere dakdekkers langs laten komen.

Vraag meteen 3 gratis offertes aan bij dakwerkers in je buurt!

Luister goed naar het advies van de verschillende dakwerkers. Op deze manier krijg je de juiste informatie. Laat ze ook een prijs opgeven. Vergelijk drie offertes en bespaar zo tot wel 40% op jouw dakwerken.

Tegenwoordig wordt er vaak ook gekozen voor pvc dakbedekking om een plat dak te herstellen, vernieuwen of plaatsen

Pvc dakbedekking: stevig én duurzaam

Pvc is een kunststof die tegenwoordig vaak als dakbedekking wordt gebruikt. Een belangrijke pluspunt van pvc dakbedekking is dat pvc in veel kleuren te verkrijgen is én dat de materiaalkosten zeer laag zijn.

Pvc als dakbedekking kost slechts € 7,- per rol. Nu zijn dat niet de kosten waar je zelf aan moet denken. Pvc dakbedekking laten leggen, is een dure aangelegenheid. Het is een arbeidsintensieve klus. De pvc wordt gelijmd. Daarom is het belangrijk om offertes op te vragen bij verschillende dakwerkers.

Vraag meteen 3 gratis offertes aan bij dakwerkers in je buurt!

De houdbaarheid van pvc dakbedekking

De levensduur van pvc dakbedekking is in grote mate afhankelijk van het onderhoud. Je moet met vaste regelmaat het vuil van het dak verwijderen. Minimaal twee maal per jaar. Het vuil mag zich niet op het pvc gaan vasthechten.

Voordat het vuil zich in het pvc gaat invreten, moet het zijn verwijderd. Het kan anders de pvc-laag aantasten. Pvc dakbedekking is volledig recycleerbaar. Dus wanneer het na een aantal jaren wordt vervangen, kan het materiaal hergebruikt worden. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en heeft een lage aanschafprijs.

De kosten voor het leggen van pvc als dakbedekking zijn hoog. Pvc dakbedekking kan niet rechtstreeks op roofing worden aangebracht.

Wil je pvc dakbedekking plaatsen of meer informatie inwinnen? Vertrouw dan altijd op een betrouwbare, lokale dakwerker. Indien je achteraf een lek of ander probleem hebt, is een plaatselijke dakwerker snel ter plekke. Hij zal dan zeker snel langskomen om het probleem te verhelpen.

Bovendien geniet je van een lange garantie als je jouw pvc dakbedekking laat leggen door een erkende dakwerker. En onthoud goed: een goed gelegd dak met pvc dakbedekking blijft over het algemeen wel waterdicht, maar zorg zeker ook voor een grondig onderhoud van je platte dak.

Pvc dakbedekking plaatsen? Vraag meteen 3 gratis offertes aan bij dakwerkers in je buurt!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider