Renovatie hellend dak?

Offerte renovatie hellend dak: investeer duurzaam, geniet jarenlang!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Renovatie hellend dak: investeer duurzaam, geniet jarenlang

Er komt een periode dat je hellend dak aan renovatie toe is. Op zo’n moment is het noodzakelijk dat je de dakbedekking gaat vervangen én je dakconstructie grondig inspecteert – en indien nodig: vernieuwt.

Renovatie hellend dak op de lange baan schuiven? Dat is nooit een goed idee. Het dak is immers een kwetsbaar deel van je woning. Een dak in slechte staat kan grote gevolgen hebben voor de rest van je woning.

Voor de renovatie van je hellend dak vertrouw je het best op een vakman. De constructie én de plaatsing van de dakbedekking zijn té belangrijk om zelf in handen te nemen. Surf nu naar Dakwerkerantwerpen.be en vraag vrijblijvend 3 gratis offertes renovatie hellend dak bij dakwerkers uit jouw buurt.

Renovatie hellend dak: wat met de dakconstructie?

Wanneer ook je dakconstructie vernieuwd moet worden, zijn de kosten hoog. Laat daarom altijd tijdig de renovatie van een hellend dak verrichten. Zo voorkom je extra hoge kosten. Renovatie plat dak voor de boeg? Dan kan je je hieraan verwachten.

De oude dakbedekking wordt verwijderd en de zwakke punten van de dakconstructie worden afgebroken. Dit wordt vervangen door duurzaam hout, geplaatst en op maat verwerkt door een ervaren schrijnwerker. Omdat ieder dak anders is, lopen ook de prijzen vaak behoorlijk uiteen. Laat door meerdere dakwerkers een offerte maken waaruit je de keuze kunt maken.

Ja, ik wil 3 gratis offertes renovatie hellend dak ontvangen – zonder verplichting!

Renovatie hellend dak: soms een kleine ingreep

Wanneer er kleine gebreken zijn, kunnen die snel worden verholpen. Er kunnen scheurtjes in de pannen zitten of enkele pannen kunnen verschoven zijn. Dan is het noodzakelijk direct maatregelen te nemen, aangezien de problemen anders groter kunnen worden.

Wanneer je dakbedekking zijn levensduur bereikt heeft, kan de dakwerker voorstellen het hele dak te renoveren. Een dakrenovatie van een hellend dak is een aanzienlijke investering. Doe het dan ook in één keer goed. Wanneer je ieder jaar de dakdekker moet laten langskomen om de problemen op het dak te verhelpen, zijn dat ook onnodige kosten. Je renovatie hellend dak zal toch moeten plaatsvinden.

Renovatie hellend dak: dit moet je weten

De noodzaak van het renoveren van een hellend dak kan je zelf moeilijk inschatten. Laat daarom meerdere dakwerkers langskomen. Zij kunnen concrete voorstellen doen van wat er moet gebeuren. Omdat zo’n eerste gesprek altijd gratis is, kun je gerust meerdere dakwerkers uitnodigen en beoordelen wat ze zeggen. Zorg ervoor dat je alles mooi op een rijtje krijgt. Zo kan je goed vergelijken. En dankzij de gratis offertes die je bij Dakwerkerantwerpen.be aanvraagt, kan je nog eens 40% besparen ook!

Heb je alle info over de renovatie van je hellend dak? Dan kan je beslissen wat je wilt laten doen en door wie. Voor het vervangen van de dakbedekking heb je geen vergunning nodig. Indien je echter wijzigen wilt laten aanbrengen in de constructie van het dak, kan een bouwvergunning nodig zijn. Je dakwerker zal je hierover informeren.

In veel gevallen kom je misschien in aanmerking voor het verkrijgen van subsidies bij de renovatie van een hellend dak – zeker wanneer je extra isolatie aanbrengt. Kijk dus eerst alles goed na voor je overgaat tot de renovatie van je hellend dak.

Renovatie hellend dak voor de boeg? Vraag hier gratis en vrijblijvend 3 offertes aan van dakwerkers in jouw buurt.


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider