Rieten dak plaatsen

Rieten dak van topkwaliteit – tegen de laagste prijs? Krijg 3 gratis offertes en vergelijk!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

 

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!Een rieten dak: charme en klasse

Een rieten dak geeft je huis karakter. Het is een authentieke, sfeervolle investering voor je eigendom. Niet heel vreemd dus dat veel mensen een rieten dak overwegen. Maar vaak blijft het bij dromen, want over een rieten dak bestaan nog veel misverstanden.  Onnodig en zonde, want een brandverzekering bijvoorbeeld, hoeft niet per definitie duurder uit te pakken dan wanneer je huis met dakpannen is bedekt.

Kortom, een rieten dak is zeker het overwegen waard. Het is bijzonder mooi, charmant én vele vooroordelen rond kosten en onderhoud zijn makkelijk te ontkrachten. Op zoek naar een vakman om jouw rieten dak te plaatsen? Je vindt hem hier!

Een rieten dak is een duurzame investering

Wanneer je kiest voor een rieten dak op basis van een gesloten dakconstructie is er een normale brandverzekering af te sluiten. Je loopt dan namelijk net zoveel kans op brand als wanneer er dakpannen op het dak liggen.

Natuurlijk vergt een rieten dak onderhoud, maar hier kan je makkelijk een onderhoudscontract voor afsluiten. Op die manier hoef jij je er niet om te bekommeren en weet je zeker dat het heel lang mee zal gaan.

Een rieten dak is dus echt een duurzame investering voor je woning, waarvan je op voorhand al weet dat het waterdicht is. Maar wist je ook dat een rieten dak ontzettend goed isoleert. Om over de klassevolle uitstraling nog maar te zwijgen.

Rieten dak: kosten en eventuele garanties

Afhankelijk van de woning is er een kostenplaatje te maken. Dit geldt voor elke vorm van dakbedekking. Heb je toevallig dakpannen, dan is het mogelijk om je dak met riet te bedekken. Kies je enkel voor het onderhoud, dan is ook daar een gericht kostenplaatje aan te verbinden.

Wat het uiteindelijk kostenplaatje wordt is dus afhankelijk van de situatie. Vraag hiervoor meerdere offertes aan, bij verschillende vakmannen. Je zal rekening moeten houden met:

  • Nieuw of bestaand rieten dak
  • Onderhoud
  • Garantie
  • Van dakpannen naar riet

Professionele vakmensen zullen je in dit hele proces bijstaan, van advies voorzien en er zorg voor dragen dat jouw woning straks een plekje wordt waar iedereen jaloers op is. En waar jij elke dag weer met plezier in thuis komt.

Prijzen rieten dak vergelijken is altijd belangrijk. Aan de hand van de offertes zijn er gerichte plannen te maken en is het slechts een kwestie van tijd voor jij dagelijks mag genieten van jouw rieten dak. Wacht dus niet langer, maar vraag nu offertes aan voor jouw rieten dak.


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider
Ook wellicht interessant