Sandwichpanelen dak

Offerte sandwichpanelen dak: vergelijken betekent juist kiezen. Juist kiezen betekent extra besparen!

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!De juiste dakwerker voor het plaatsen van sandwichpanelen dak? Op Dakwerkerantwerpen.be vind je dakwerkers in jouw regio! Vraag snel je gratis offertes aan!

Sandwichpanelen dak: wat is het?

Sandwichpanelen dak bestaan uit drie onderdelen, namelijk twee stalen platen en isolatiemateriaal. De binnen- en buitenplaten zijn van staal en daartussen zit het isolatiemateriaal. Hier wordt voornamelijk PUR, steenwol of PIR gebruikt.

Sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor gevels en daken. Ze zijn goed voor ruimtes met een lage of middelhoge luchtvochtigheid. Ze zijn ideaal voor schuren, stallen, loodsen en bedrijfshallen. Tegenwoordig worden ze ook steeds vaker gebruikt voor wanden. Ze zijn zeer licht in gewicht, hebben zeer goede isolatiewaarden en zijn erg duurzaam.

Verschillende profielen en diktes zijn mogelijk bij een sandwichpanelen dak. Zo kan je kiezen voor een golf-, trapezium- of dakpanprofiel en hebben sandwichpanelen diktes tussen de 40 en 120 mm.

Op zoek naar sandwichpanelen dak? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw sandwichpanelen dak. Probeer het nu!

Afwerking sandwichpanelen: dak tot in de puntjes klaar

Daarnaast kan je ook nadenken over de afwerking van de binnenplaat. Je kan kiezen uit een hoop verschillende kleuren en coatings voor de buitenplaat van de sandwichpanelen dak. Latere uitbreiding is mogelijk en is relatief goedkoop en eenvoudig.

Tenslotte bestaan er ook Eco-sandwichpanelen. Deze hebben een stalen buitenplaat, maar stucco aluminiumfolie aan de binnenkant. Eco sandwichpanelen zijn geschikt voor bijvoorbeeld agrarische toepassingen.

Samen met jouw dakwerker kies je de beste sandwichpanelen dak uit. Je dakwerker denkt graag met je mee. Op de sandwichpanelen zit altijd garantie.

De beste dakwerker vind je bij Dakwerkerantwerpen.be

Wil je zeker weten dat de sandwichpanelen voor uw dak goed geplaatst worden? De dakwerkers die je vindt via Dakwerkerantwerpen.be zijn de beste uit de sector.

Surf nu naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw sandwichpanelen dak. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider
Ook wellicht interessant