Zolderisolatie

Offerte zolderisolatie: een zeer goed idee. En al helemaal met Dakwerkerantwerpen.be !

 

{{tab.content}}

{{ $index + 1 }} / {{ tabsTotal }}

Andere keuzes uit de vorige stap

quote image icon

3 offertes dakwerken,
gratis in je mailbox

quote image icon

Vind een betrouwbare dakman
in jouw regio

quote image icon

Vergelijk, kies en bespaar
tot wel 40%!De zolderislolatie: onmisbaar voor elke moderne woning

Het is mogelijk dat je zelf vindt dat je te veel energie verbruikt én te hoge rekeningen betaalt. Je wilt weten wat je er allemaal aan kunt doen om die kosten terug te dringen. Bereken eerst en vooral wat je zou kunnen besparen met een zolderisolatie. Nodig daarvoor verschillende dakwerkers uit (die vind je hier).

Wanneer je dakwerker de berekeningen uitgevoerd heeft, zie je dat het energieverlies door het dak een grote kostenpost is. Ook de muren, vloer en ramen kunnen worden aangepakt, maar je kunt het beste beginnen met de zolder. De zolderisolatie moet goed worden aangepakt.

Wil je ook kiezen voor zolderisolatie? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw zolderisolatie. Probeer het nu!

De zolderisolatie

Er kan veel warmte verloren gaan door de zolder. Je moet je eerst goed laten inlichten over wat voor soorten materialen je voor een zolderisolatie kunt gebruiken. Ook moet je weten wat de dikte van het isolatiemateriaal is dat je wilt gaan gebruiken.

Een professionele zolderisolatie kost geld, maar de kosten hiervoor zal je snel terugverdienen door minder te gaan betalen op je energierekening. Er zijn voor een zolderisolatie vaak ook subsidies verkrijgbaar. Dat zijn allemaal zaken waar je rekening mee kunt houden. Je kunt in principe de zolder op twee verschillende manieren isoleren. Je kunt het schuine dak isoleren of de vloer.

Zolderisolatie via de vloer

Indien de zolder alleen maar wordt gebruikt om spullen op te bergen, is het niet nodig dat je de ruimte extra gaat verwarmen. De zoldervloer is bepalend wat voor materiaal je moet gebruiken om de vloer te isoleren.

Je moet voor het aanbrengen van de vloerisolatie eerst een dampfolie op de vloer leggen. Er mag geen vocht tussen de isolatieplaten komen en de houten vloer van de zolder. Zou dat wel het geval zijn dan kan het hout gaan rotten. Op de dampfolie kunnen de isolatieplaten worden aangebracht.

Zolderisolatie via het dak

Om dak te isoleren zijn er zeer veel mogelijkheden. Ook moet je dampfolie gebruiken. De warmte die op de zolder is, moet ook op de zolder blijven en niet door het dak verloren gaan. Je kunt bij het dak de warme zijde isoleren. Je kunt de isolatieplaten tussen de balken aanbrengen. Je kunt daarvoor glaswol gebruiken, maar ook PUR-platen, steenwol, piepschuim en nog vele andere soorten. Door een goede isolatie van de zolder kun je geld verdienen.

Wil je ook genieten van een voordelige zolderisolatie? Surf dan snel naar Dakwerkerantwerpen.be , vul het formulier in en ontvang gratis 3 offertes van dakwerkers in je buurt. Het beste? Je bespaart tot 40% op jouw zolderisolatie. Probeer het nu!


Ik zocht iemand voor een kleine herstelling. Maar als je dan rondbelt, wil niemand dat doen. Bij Dakwerkerantwerpen.be kreeg ik snel reactie van dakwerkers die wél geïnteresseerd waren. Mijn dak was snel gerepareerd. Top!

Liesbeth Mulders, schoonheidsspecialiste

Ik heb zelf wel een dakwerker gecontacteerd, maar die kwam van ver. De prijs van die verplaatsingskosten! De offertes van Dakwerkerantwerpen.be kwamen allemaal van dakwerkers in mijn buurt. Dat scheelt gigantisch.

Youssef El-Messaoui, vertaler-tolk

Met twee kleine kinderen in huis ben je blij als je ’s avonds in de zetel zit. Als je dan ook nog dakwerkers moet gaan zoeken… Dakwerkenofferte.be bleek de gemakkelijke oplossing. Snel ingevuld, snel respons. Heel tevreden met het resultaat.

Marc Van De Voorde, leerkracht

Weet je wat het is? De dakwerkers die langskomen weten dat er concurrentie is. Ik heb eens vergeleken met de prijzen die mijn moeder kreeg. Dat verschil! Dat scheelde echt bijna de helft. Voor hetzelfde werk! Dan weet ik het wel.

Samira Gandoul, verpleegster

Met mijn drukke agenda heb ik geen tijd om online dakwerkers te zoeken. Dakwerkerantwerpen.be stuurde me binnen de 24 uur 3 verschillende offertes. Mijn dak is gemaakt. En ik ben geen seconde tijd verloren.

Hans Andries, bedrijfsleider