FAQ

Wat doet Dakwerkerantwerpen.be ?

Dakwerkerantwerpen.be heeft maar één doel: jouw project koppelen aan de beste, meest voordelige dakwerker uit je buurt. We sturen je aanvraag naar dakwerkers in jouw regio.

Maximaal 3 dakwerkers bezorgen je een gratis offerte op maat. Jij kiest, vergelijkt én bespaart tot wel 40%!

Zijn de offertes gratis?

Ja. Je betaalt niets en hebt geen enkele verplichting. Je ontvangt volledig gratis 3 offertes van geschikte én gemotiveerde dakwerkers uit je buurt.

Ben ik verplicht om in te gaan op de offertes?

Nee, je bent tot niets verplicht. Alle offertes dakwerken die je via Dakwerkerantwerpen.be aanvraagt, zijn volledig vrijblijvend. En natuurlijk: gratis!

Waarom krijg ik 3 offertes?

Om geld te besparen. Vraag voor alle werken aan je huis standaard 3 offertes aan. Op die manier kan je de diensten van vakmannen vergelijken. En maak je de beste keuze op het gebied van service én prijs.

Hoe kan ik zoveel besparen?

Door concurrentie én een lokale keuze. De dakwerkers die je contacteren via Dakwerkerantwerpen.be weten dat er nog andere bedrijven in jouw opdracht geïnteresseerd zijn. En dat je 3 gratis offertes ontvangt.

Het resultaat? Elke dakwerker doet zijn uiterste best om jou de scherpste voorwaarden te bieden. Jij vergelijkt, kiest en bespaart tot wel 40%.

Doordat vooral lokale bedrijven reageren op jouw aanvraag, bespaar je dubbel. Want je lokale dakwerker rekent minder verplaatsingskosten aan. Wat je een flinke hap bespaart op de eindfactuur.

Waarom is een lokale dakwerker goedkoper?

Je betaalt minder verplaatsingskosten. Een dakwerker die lang op de baan is, rekent zijn uren natuurlijk door aan z’n klant. Een dakwerker die snel ter plaatse is, verliest minder tijd in de file. Waardoor hij een scherpere offerte kan maken.

Kan ik ook offertes aanvragen voor kleine herstellingen?

Ja, dat kan! Wij sturen jouw aanvraag door naar alle dakwerkers in ons bestand, die actief zijn in jouw regio. Alleen de dakwerker die gemotiveerd is om jouw opdracht uit te voeren, neemt contact.

We hebben een ruim aanbod aan dakwerkers in onze database. Dus ook vakmannen die met plezier kleine herstellingen uitvoeren.

Ik ga bouwen. Kan ik een offerte aanvragen voor een nieuwbouw dak?

Zeker weten! Door je dakwerker te zoeken via Dakwerkerantwerpen.be , bespaar je tot 40% op de plaatsing van je nieuw dak. En hou je meer budget over voor de afwerking van je interieur of een welverdiend reisje na de bouwwerken.

Ik wil enkel isoleren. Kan dat via Dakwerkerantwerpen.be ?

Absoluut! Dakwerkerantwerpen.be koppelt alle denkbare dakwerken aan de juiste dakwerker. Veel van de dakwerkers in onze database zijn gespecialiseerd in dakisolatie. Laat hen weten wat voor isolatie je precies wilt. Of vraag hen om advies. Zij zijn tenslotte geschoold in het plaatsen van de optimale isolatie.

Tip: vergeet de dakwerker van je keuze zeker niet te vragen naar de geldende isolatiepremies. Zo bespaar je nog een keer op je uitgaven.

Voert Dakwerkerantwerpen.be zelf dakwerken uit?

Nee, dat doen we niet. Wij zorgen er enkel voor dat jouw project de dakwerker krijgt die het verdient. En dat je jouw dakwerken kan realiseren binnen je budget. Want dankzij ons concurrentieel systeem bespaar je tot wel 40%.

Ik wil het dak van mijn kantoorgebouw vernieuwen. Kan dat ook?

Dat kan zeker. Ook bedrijven en ondernemingen kunnen gebruik maken van Dakwerkerantwerpen.be . De dakwerkers in onze database maken geen onderscheid tussen professional of particulier.

Dakwerkerantwerpen.be is dé voordelige oplossing voor jouw bedrijf. Probeer het en ontdek het zelf!